Първоначално публикувано от gorbi
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет при покупка на 166 2.4jtd
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми всички 166-ци го имат. Като угасиш двигателя, външните светлини изгасват, ако са били пуснати а като запалиш светват. Освен това се автоматично се регулира силата на светене на дисплея на ICS - аAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Колкото по ярка е светлината на вън-толкова по- силно свети. Като се стъмни- и дисплея също приглушава светлината. До входа са касетката имаш око, в което има светлочувствителен сензор. Най-ясно се вижда вечер- насочи си телефона към сензора и виж дисплея. Като отдръпнеш телефона и съотвено светлината от там- заблелязваш, че и дисплея потъмнява.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеКолкото по ярка е светлината на вън-толкова по- силно свети. Като се стъмни- и дисплея също приглушава светлината. До входа са касетката имаш око, в което има светлочувствителен сензор. Най-ясно се вижда вечер- насочи си телефона към сензора и виж дисплея. Като отдръпнеш телефона и съотвено светлината от там- заблелязваш, че и дисплея потъмнява.
Ако посегнеш с цигарата между пръстите към ICS - а, яркостта се увеличава. Когато за пръв път забелязах този ефект, помислих, че това става заради сензор, който отчита доближаването на ръката. А то се оказа, че било заради цигарата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз пък мислех,че завиват заедно с колатаА никъде не намерих тема каква е разликата между 2.4жтд 136 коня и 175.Освен,че степента на сгъстяване при 136 коня е 18,5 а при 175 е 18 и първата има 2 клапана а 2рата 4 клапана на цилиндър.Значи ли това,че глава от 175 може да се сложи на 136.Предполагам има и различие в турбото и софта.Но ако е само това значи срещу 2000-3000 лева може да се направи успешен "тунинг".Само се чудя тая разлика от главата ли идва със степента на сгъстяване.Това вече ви питам извън темата защото си набелязах 2 коли за гледане .Ама то излиза,че по-добре за 2000-3000 лева да си купиш направо целия двигател от M-Jet 175 k.c....Просто ми е интаресно.
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеАз пък мислех,че завиват заедно с колатаА никъде не намерих тема каква е разликата между 2.4жтд 136 коня и 175.Освен,че степента на сгъстяване при 136 коня е 18,5 а при 175 е 18 и първата има 2 клапана а 2рата 4 клапана на цилиндър.Значи ли това,че глава от 175 може да се сложи на 136.Предполагам има и различие в турбото и софта.Но ако е само това значи срещу 2000-3000 лева може да се направи успешен "тунинг".Само се чудя тая разлика от главата ли идва със степента на сгъстяване.Това вече ви питам извън темата защото си набелязах 2 коли за гледане .Ама то излиза,че по-добре за 2000-3000 лева да си купиш направо целия двигател от M-Jet 175 k.c....Просто ми е интаресно.
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
С колата завиват на Туарег и на Ситроените...
А на евтините Ситроени фаровете се включват според светлината навън.. Ама щом тая екстра не прибавя коне... мани тая работа..AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
така.....май значи от Италия не е много на далавера като гледам цените тук.Някой би ли се съгласил доиде с мен да избереме една кола и да идем да я видиме на диагностика..някой който разбира и знае какво да каже на този с диагностиката за какво да гледа....и как е по-добре да гледам за такава с кожа или да си купя после кожен салон защото явно кожата вдига цената.Естествено,че ще почерпя.Може и на лични да пишете най-добре.Иначе е тази ми хвана окото http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...609275809655&f 1=details. Сега я гледам отново за продан, отново нов внос
.
МОЖЕ БИ има нещо нередно в неяAlfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 150bhp
Comment
-
А някой знае ли как стои въпроосът със закупуването на нов внос.В смисъл отивам харесвам колата и после за да и извадя транзитни номера да я докарам нали требва с некакаъв документ да ида в КАТ.Той продавача договор ли ще правим или как .Ако някой може да ми обясни.Пък и каот ида в КАТ за колко времев стават номерата колко важат и колко струват?
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеА някой знае ли как стои въпроосът със закупуването на нов внос.В смисъл отивам харесвам колата и после за да и извадя транзитни номера да я докарам нали требва с некакаъв документ да ида в КАТ.Той продавача договор ли ще правим или как .Ако някой може да ми обясни.Пък и каот ида в КАТ за колко времев стават номерата колко важат и колко струват?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеБлагодаря,а никъде не намерих проверка по ВИН код да работи.Или аз незнам как се работи с това.
Пробвай с това. Попълни последните 8 цифри от номера на шасито.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment